Project: Buitengoed Drentse Vennen 

In de Kop van Drenthe in het plaatsje Een vind je 'Buitengoed Drentse Vennen', een kleinschalig bungalowpark dat zich kenmerkt door een beschutte ligging in een afwisselend landschap van bos, heide en vennen.

ROVO B.V. heeft voor de 14 beschikbare kavels van /- 351 tot 530 m2, verschillende luxe modellen recreatiewoningen en chalets ontwikkeld. Het open karakter van de recreatiewoningen en chalets zorgt voor een adembenemend zicht op de omgeving welke omgeven is door bomen, de heide, een ven, kortom u bevindt zich midden in de Drentse natuur!

Je koopt de gefundeerde recreatiewoning of het chalet en de grond vrij op naam. De recreatiewoningen en chalets worden duurzaam gebouwd, zijn optimaal geïsoleerd (circa R 6), gasloos en kunnen optioneel worden voorzien van zonnepanelen. De verschillende modellen zijn verkrijgbaar in;

  • Drentse Vennen model 1 - 2 personen
  • Drentse Vennen model 2 - 4-5 personen
  • Drentse Vennen model 3 - 4-6 personen

Naast de recreatiewoningen op betonnen fundering zijn er ook twee modellen chalets. Deze worden geplaatst op een stalen frame. 

  • Drentse Vennen Chalets model 1 - 6 persoons
  • Drentse Vennen Chalets model 2 - 4 à 5 personen

Lees hier gauw verder over de modellen! 

 

 

 

Key-facts

- 14 luxe gefundeerde recreatiewoningen en/of chalets. Keuze uit meerdere modellen. Kavels beschikbaar van /- 351 tot 530 m2.

- Duurzaam en energiezuinig: hoge isolatiewaarde, HR glas, volledig elektrisch, optioneel plaatsing van zonnepanelen en/of een warmtepomp. 

- Ontwerp en model naar eigen wens? Passende binnen de uitstraling van de overige recreatiewoningen? Geen probleem! 

- Gelegen in het plaatsje Een: waar rust en natuur centraal staan. 

- Op loopafstand van een prachtig zwemmeer met zandstrand. Op fietsafstand liggen de dorpen Norg, Roden, Leek en het Leekstermeer. 

- Grote steden als Assen en Groningen liggen op minder dan 20 km afstand. 

- Voor 1/74 deel eigenaar worden van een natuurgebied van 2,4 hectare. 

Genieten van je eigen recreatiewoning midden in de natuur en een aantrekkelijke investering door te verhuren! 

 

Kavel & Model

Voor de kavels op Buitengoed Drentse Vennen zijn diverse modellen ontworpen. Welk model je kiest is afhankelijk van meerdere factoren; Je koopt één van de kavels en je koopt één van de recreatiewoningen geschikt voor de kavel. Sommige modellen zijn door het aantal m2 namelijk gebonden aan vaste kavels.

Iets heel anders in gedachten? Ook een eigen model recreatiewoning of chalet is mogelijk. Maak het jouw droom vakantiewoning! Passende binnen de stijl (buitenkant) van de overige recreatiewoningen en chalets, gaan wij op basis van jouw wensen voor je ontwerpen. Onze tekenaar gaat graag voor je aan de slag! 

De recreatiewoningen en chalets worden duurzaam gebouwd en staan vrijstaand in een bosrijk gebied. Wil je het park, het prachtige natuurgebied en de kavels bezichtigen? Maak een afspraak en bekijk onze demowoning.