Zakelijk

ROVO Chalets is dé partner in het leveren van hoogwaardige chalets of recreatiewoningen. Meerdere chalets of recreatiewoningen plaatsen? Wij denken graag, van A tot Z, mee in jouw project!

Projectbouw

Een project? Wil je meerdere chalets van ROVO Chalets op jouw recreatiepark of camping plaatsen?

Onze chalets zijn ontworpen in onze studio en worden onder eigen beheer gebouwd. Als je een keuze maakt uit een van onze standaard modellen, garandeert ROVO Chalets hoge kwaliteit en korte levertijden. 

 

Eigen ontwerp

Een eigen model willen ontwikkelen voor jouw project en locatie? Ook hier denkt het team van ROVO Chalets graag in mee. Wil jij je park of een gedeelte hiervan een unieke uitstraling geven? ROVO Chalets heeft met zijn eigen ontwerpafdeling verschillende opties. Zoek je een chalet, loghouse of tiny house? Onze tekenaar gaat graag voor je aan de slag! 

 

Advies

ROVO Chalets adviseert je graag van A tot Z bij de planning en realisatie van projecten. Van een keuze maken van het perfecte chalet model voor op jouw park, ondersteuning bij de verkoop tot het volledig opleveren van chalet inlclusief de inrichting. Wij adviseren je graag.  

We bespreken graag de mogelijkheden om jouw droom werkelijkheid te maken!