Over onze chalets

Bij ROVO Chalets heb je uit de standaardcollectie keuze uit verschillende modellen. De chalets worden door onszelf ontworpen en geproduceerd. Maatwerk in het chalet of een eigen ontwerp behoort dan ook tot de mogelijkheden. 

De meeste modellen van ROVO Chalets zijn geïnspireerd op de populaire bouwstijl 'Barn House', dit vertaalt zich naar de zogenaamde schuurwoning. Deze hebben de klassieke verhoudingen van een zadeldak, veel natuurlijk hout in de decoratie, panoramische ramen en (gevel)afwerking van metaal. 

  • Geheel aan te passen naar jouw wens
  • Wij bouwen modulair, dit is slimmer, sneller én schoner
  • Snelle productie en levertijden, alles onder één dak. 

Robuust gebouwd

In onze chalets kun je tijdens alle seizoenen zorgeloos verblijven en genieten. De chalets doen niet onder voor een 'normale' woning. Kies voor onze luxe design chalets afgewerkt met prachtige houtsoorten, metaal en kunststof.

Energieneutraal wonen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij ROVO Chalets. Kijk hiervoor in het menu bij opties onder duurzaam

  • Luxe houtsoorten, meer dan 10 jaar onderhoudsvrij
  • Leverbaar met kunststof gevels
  • Extreem lage energiekosten door de hoge isolatiewaarde
  • Eigen productielijn, betrouwbare kwaliteit

Ontdek onze verschillende chalets

Van compacte en knus tot ongekende grootse chalets voor het hele gezin! Wist je dat de namen van de chalets zijn ontstaan uit onze liefde voor Oostenijk?  

ROVO Eben

De Eben is het compactste chalet in de modellen bij ROVO Chalets. De Eben is ideaal als zomerhuisje of gastenverblijf. De focus van dit model ligt op het unieke uiterlijk. Dit design chalet komt zelfs op de minder grote kavels tot zijn recht.

Rondleiding

ROVO Eben XL

Een duurzaam, compact en knus chalet voor 2-4 personen, 1 slaapkamer en de mogelijkheid om een slaapbank in de living te plaatsen. Hét chalet om heerlijk in te genieten.

Rondleiding

ROVO Wagrain

Het chalet welke met zijn 2 verschillende varianten op elke plek tot zijn recht komt. Dit compacte chalet is van alle gemakken voorzien.

Rondleiding

ROVO Flachau

Dit model heeft net als het plaatsje Flachau alles in huis. Gezelligheid, ruimte en uiteraard het gevoel van thuis komen.

Rondleiding

ROVO Flachauwinkl

Chalet Flachauwinkl heeft dezelfde basis als chalet Flachau plus een heerlijk groot terras om buiten te genieten van de zon.

Rondleiding

ROVO Filzmoos

Een luxe chalet voor het hele gezin, 3 slaapkamers, een ruim terras, bovenverdieping en grote raampartijen. Hét chalet met groots zicht!

Rondleiding

ROVO Alpendorf

Als dit chalet jouw dromen niet waar maakt! Een prachtige vide, master bedroom, een privé badkamer en 's avonds ultiem relaxen in de sauna. Wat wil je nog meer?

Rondleiding

ROVO Salzburg

Chalet Salzburg is een chalet met een grote oppervlakte met veel lichtinval door de grote raampartijen. Door eenvoudiger te bouwen en wanddiktes aan te passen behoud dit chalet zijn charme met zijn mooie schuin lopende lessenaarsdak.

Rondleiding

ROVO Salzburg L

Chalet Salzburg L, de naam zegt het al, heeft een L-vorm. Dit model is een variant op chalet Salzburg en zeer geschikt als mantelzorgwoning. En door de uitbouw heeft dit chalet nog meer ruimte. Extra bergruimte nodig? Bij chalet Salzburg L bieden wij optioneel de mogelijkheid deze er bij te plaatsen. Handig voor extra opslag en bijvoorbeeld voor het plaatsen van fietsen.

Rondleiding

ROVO Schladming

Chalet Schladming is een breed en zeer ruimtelijk model. Door eenvoudiger te bouwen en wanddiktes aan te passen behoud dit chalet zijn charme met zijn mooie schuin lopende dak. Met dit ontwerp hebben we in gezet op ruimte. Ruime slaapkamers en een grote living. Dit chalet is dus ook zeer geschikt voor de Nederlandse tussenseizoenen.

Rondleiding